Serul pentru gene TALIKA LIPOCILS

Serul pentru gene TALIKA LIPOCILS

talika_lipocilsSerul pentru gene Talika Lipocils este unul dintre acele seruri care are un aplicator ca cel al periuței de rimel, în loc de o periuță normală. Din acest motiv, trebuie să se aplice la fel cum ai aplica și rimelul. Singura diferență între aceste produse cosmetice, este faptul că Talika Lipocils este transparent. Probabil, utilizarea unei periuțe tip rimel este mai puțin problematică, însă aceasta nu ajunge la baza genelor, unde serul pentru gene ar trebui aplicat. În aceste condiții, este lesne de înțeles că forma unui aplicator influențează în mod direct eficacitatea produsului.

Primele efecte ale tratamentului devin evidente după două luni de la prima aplicare. Rezultatele sunt, de obicei sub formă de consolidare, hrănire și hidratare a genelor. Ca urmare, se poate presupune că Talika Lipocils influențează starea generală a genelor. Adevărul este că lungimea, grosimea, culoarea sau densitatea lor nu este afectată în mod considerabil. Studiind compoziția serului pentru gene, putem descoperi că toate proprietățile pe produsului are, sunt strict legate de îngrijirea genelor.

Talika genelor balsam este disponibil într-un flacon albastru închis cu un capac argintiu. Produsul este comercializat în două versiuni de capacități diferite: una de 4,2 ml și alta de 10 ml. Pentru a ajuta serul pentru gene să-și mențină prospețimea, trebuie să realizezi câteva lucruri. În primul rând, flaconul trebuie să fie înșurubat strâns, dacă nu este utilizat. Acest lucru va împiedica aerul să intre în flacon și să interacționeze cu produsul, și va ține posibilele contaminări departe de produs.

În al doilea rând, se sugerează să se curețe periuța, fie cu un amestec de apă și săpun, fie cu un demachiant, o dată la câteva săptămâni.

Talika Lipocils este compus din mai multe substanțe naturale. Acestea sunt, printre altele, urzică, alantoină, extract de mere precum și alte plante și extracte din plante. Aceste ingrediente oferă genelor hidratare și hrănire, și îngrijește pleoapele și le ferește de iritații.

Plusuri:

  • Hidratează și hrănește genele
  • Are grijă de pielea din jurul ochilor
  • Compoziție naturală
  • Eficiență

Minusuri:

  • Nu extinde genele
  • Nu îngroașă genele
  • Aplicatorul
  • Lipește genele între ele