Serul pentru gene FEG

Serul pentru gene FEG vine într-un flacon de plastic mic. Este suficient de mare pentru a stoca 3ml de lichid, o cantitate suficientă pentru un tratament de cinci luni. Din cauza faptului că compoziția lui FEG este caracterizată de ingrediente naturale, persoanele care suferă de alergii sunt rugate să consulte un medic înainte de aplicarea serului pentru gene. Aceleași componente sunt responsabile și pentru îngrijirea pleoapelor și a pielii din zona ochilor.

feggConsistența densă a serului pentru gene FEG face aplicarea dificilă. Cu ajutorul pensulei atașate, trebuie să mânjești produsul de mai multe ori. Mai mult, FEG poate ajunge să lipească genele între ele și să lase unele pete albe care se usucă și fac machiajul de dimineața mai dificil. Pentru a scăpa de petele neatractive, care sunt reziduurile serului pentru gene, se recomandă să se folosească fie un demachiant lichid sau un disc demachiant umezit cu apă caldă. În cazul în care produsul intră în ochi, poate provoca disconfort și chiar poate duce la reacții alergice.

Serul pentru gene FEG conține nu numai substanțe care afectează creșterea genelor dar și alte substanțe naturale. Acestea sunt, printre altele, vitamina B12, precum și extracte din castravete, ceai verde și semințe de dovleac. Evident, persoanele alergice la oricare din aceste ingrediente sunt sfătuite să nu folosească acest produs cosmetic. De fapt, prezența extractelor de plante pot sugera că serul pentru gene are doar proprietăți de îngrijire.

După câteva luni de tratament, genele devin mai sănătoase, mai hidratate, mai flexibile și în general, mai frumoase.

Pe de altă parte, extensia sau îmbunătățirea densității este destul de îndoielnică. Mai mult, este destul de greu să observi orice consolidare sau regenerare a genelor. Din păcate, serul pentru gene FEG nu îndeplinește așteptările stabilite.

Deoarece serul pentru gene FEG poate fi cumpărat de pe internet, poți avea neșansa de a da peste numeroase produse contrafăcute. Bineînțeles, este indicat să nu se folosească astfel de produse deoarece pot avea efecte adverse dăunătoare, pot provoca iritații, alergii, și boli ale pielii și ochilor.

Plusuri:

  • Are grijă de genele și pielea pleoapelor
  • Hidratează și face genele flexibile
  • Compoziție naturală

Minusuri:

  • Nu lungește și nu îmbunătățește densitatea
  • Modalitatea de aplicare
  • Numeroase produse contrafăcute