Cum să folosești serul pentru gene

Cui nu i-ar plăcea să aibă gene lungi și seducătoare? Toate femeile fac tot ce le stă în putință pentru a-și îmbunătăți starea genelor. Este important să realizăm că toate tipurile de rimeluri sau extensie a genelor în timp îți pot oferi rezultate opuse. Până acum, serurile pentru gene sunt singura modalitate naturală de a-ți crește genele. Cum se folosește serul pentru gene? Continuă să citești.

Pasul 1 – Demachierea

Cele mai multe, dacă nu toate produsele de îngrijire a pielii nu funcționează pe pielea machiată. Agenții activi nu pot penetra prin urmele de machiaj sau orice alte impurități. Tușul pentru ochi, rimelul, anti-cearcănul, crema de ochi nu permit ingredientelor din serul pentru gene să ajungă la rădăcinile genelor pentru a funcționa la potențial maxim. Amintește-ți să îți cureți întotdeauna pielea înainte de aplicarea serului pentru gene. Usucă-ți pielea cu un prosop pentru a scăpa de orice urmă de umezeală de pe pleoape. Majoritatea serurilor pentru gene sunt recomandate să fie folosite înainte de culcare, adică atunci când este momentul potrivit să-ți cureți fața oricum.

Pasul 2 – Aplicarea

După ce pielea este curată ca lacrima, folosește serul pentru gene conform instrucțiunilor producătorului. Marea majoritate a amplificatorilor au un aplicator minuscul sub formă de perie, care arată ca un aplicator al tușului de ochi. Ar trebui să începi aplicarea serului pentru gene din colțul ochiului interior deplasând peria de-a lungul liniei genelor spre colțul exterior al ochiului. Nu este nevoie să aplici produsul și pe linia de jos a genelor, pentru că serul se va transfera acolo în timpul clipitului. Unele amplificatoare au o perie ca cea de rimel pentru a aplica serul de la bază până la vârfuri. Orice ser pentru gene stimulează creșterea părului, așa că dacă ai sprâncene rare poți de asemenea să folosești produsul chiar dacă producătorul nu menționează acest lucru.

Pasul 3 – Tratamentul

Faza de creștere a genelor durează între 90-150 zile și este timpul optim pentru ca orice ser pentru gene să funcționeze. Dacă producătorul serului promite gene uimitoare după doar 10 zile, acest lucru nu este deloc adevărat. Genelor le trebuie timp ca să crească și dacă vrei să vezi rezultatele, trebuie să aștepți cel puțin 6 săptămâni. Pentru rezultate optime, încearcă să utilizezi serul pentru gene înainte de culcare pentru ca agenții activi să aibă timp suficiente pentru a ajunge în foliculii genelor și să lucreze acolo.

Pasul 4 – Ai răbdare și continuă să folosești serul pentru gene

Chiar și cel mai bun ser pentru gene nu va funcționa dacă uiți să-l folosești. Să-ți amintești să aplici serul poate părea o treabă dificilă dar vei vedea că durează doar 3 secunde și acest lucru va face parte rapid din rutina ta dinainte de culcare.