Serul pentru gene LASHCODE

lashcode eyelash serum

Vă vine sau nu să credeți, Lashcode Serum este unul dintre cele mai bune seruri. Dacă nu ați folosit niciodată un produs de înfrumusețare a genelor, dar căutați produsul ideal – Lashcode este exact ce aveți nevoie!

Veți observa eficiența produsului încă de la începutul tratamentului. Nu vă faceți griji dacă pielea pleoapelor este hipersensibilă sau dacă purtați lentile de contact. Lashcode a fost testat temeinic și poate fi folosit de oricine.

Acest ser are o mulțume de beneficii, prin urmare își eclipsează concurența. Mai presus de toate, Lashcode are o capacitate mare, durează mult timp și prețul său reflectă rezultatele rapide și calitatea oferită.

Sarcina principală a serului Lashcode este de a stimula creșterea genelor noi.

Astfel, ochii dumneavoastră vor fi frumos accentuați și veți ului pe toși cei din jur cu efectul de un milion de gene! Datorită serului Lashcode, o mulțime de femei au renunțat la extensiile de gene false. Serul conferă genelor un aspect atât de uimitor încât veți aplica rimelul doar pentru că doriți, nu pentru aveți nevoie de un plus de alungire, îndesire sau volumizare. Lashcode redefinește frumusețea genelor dumneavoastră.

Nu veți avea nevoie de tușuri, creioane sau rimeluri. Lashcode face genele naturale cu peste 50% mai lungi și mai dese! Volumul genelelor va fi, de asemenea, dublat. De aceea, puteți spune la revedere genelor false o dată pentru totdeauna. Bucurați-vă de genele dumneavoastră naturale! Renunțați la ondulatorul de gene și la extensii – Lashcode este cea mai bună alegere pentru a obține gene superbe!

Nu contează dacă aveți gene scurte, deschise la culoare sau subțiri, acest produs este un remediu pentru toate problemele genelor.

Lashcode nu numai alungește, îndesește și ridică, ci și menține sănătătatea genelor. În timpul primelor săptămâni de tratament, genele devin vizibil mai puternice. Serul, de asemenea, menține nivelul optim de hidratare și îngrijește pielea pleoapelor.

Aplicarea este rapidă și simplă: aplicați serul o dată pe zi (de ex. seara după îndepărtarea machiajului) pe pielea uscată a pleoapelor (similară aplicării tușului de ochi). Produsul se absoarbe rapid și începe să întărească foliculii de păr chiar din prima zi. O mișcare sigură este tot ce este necesar. Asta este tot ce vă ține departe de gene incredibile, dese și sănătoase – un singur gest simplu!

Plusuri:

  • Stimulează creșterea, alungește și îndesește genele.
  • Asigură un nivel corespunzător de hidratare.
  • Are efect de îngrijire a pielii pleoapelor.
  • Aplicarea este foarte simplă.
  • Primele efecte apar după doar două săptămâni.

Minusuri:

  • Disponibil doar în magazine online.

Site-ul: www.lashcode.ro