Cum funcționează serurile pentru gene?

Serurile pentru gene eficiente ar trebui să funcționeze conform promisiunilor producătorului. În conformitate cu proprietățile sale, poate îngroșa și prelungi genele. Anumite seruri pentru gene pot doar hidrata sau hrăni genele fără a adăuga un volum suplimentar. Ce face ca genele să funcționeze pe atât de multe niveluri? Și ce sunt de fapt aceste seruri pentru gene?

Pentru ca serurile pentru gene să funcționeze eficient, există câteva condiții care trebuie să le îndeplinească. Un aplicator bun, o formulă bogată în agenți activi, precum și metoda de aplicare.

Formula serului pentru gene care este pe bază de ingrediente naturale, pe bază de plante ar trebui să fie sigură și foarte eficientă. Uleiurile esențiale, vitamina E și B5 grăbesc procesul de creștere a genelor și măresc faza de viață a acestora. Formula naturală calmează pielea și asigură o hidratare profundă pentru gene și pentru foliculii genelor. Niciodată nu trebuie să provoace nici un disconfort sub formă de roșeață, mâncărime sau umflare. În cazul în care acest lucru se întâmplă, oprește utilizarea produsului și contactează medicul pentru sfaturi suplimentare. Există totuși oameni care au pielea foarte sensibilă așa că pentru a elimina orice efect secundar, înainte de toate, aplică o cantitate mică de produs pe încheietura mâinii și vezi dacă reacționează în vreun fel.

Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a vedea dacă amplificatorul de gene este sigur pentru tine.

Aplicatorul joacă un rol important în tratamentul cu serul pentru gene. Peria ar trebui să fie mică și ascuțită astfel încât să poată acoperi cu precizie zona liniei genelor. Un aplicator prea mare sau rigid nu poate distribui uniform serul. Anumite seruri pentru gene o perie tip rimel și acestea sunt considerate mai puțin eficiente decât cele cu aplicatorul ascuțit. De-a lungul timpului, genele pot părea mai puternice, mai sănătoase și mai lucioase dar nu va face genele să crească mai lungi și mai groase.

De multe ori, nu acordăm atenție modului în care aplicăm serul pentru gene. Nu uita să pornești de la colțul ochiului interior și să miști aplicatorul exact pe linia genelor spre colțul exterior al ochiului. Dacă produsul este folosit înainte de culcare, nu este nevoie să distribui serul și pe genele de jos pentru că produsul se va transfera acolo atunci când ochii tăi sunt închiși.