Serul pentru gene LILASH

Serul pentru gene – Lilash – este recomandat persoanelor care au gene scurte și subțiri. Produsul este închis într-o sticlă subțire, cu capacitatea de 5,91 ml care, la rândul său, este vândut într-o cutie de carton colorată.

lilashÎn primul rând, serul pentru gene Lilash trebuie să fie utilizat în mod regulat. Aplicarea trebuie să fie efectuată în fiecare seară pe pielea curată și uscată a pleoapelor. Pentru trasarea conturului pe linia genelor poți folosi aplicatorul pus la dispoziție (o perie subțire). Produsul trebuie distribuit pe pleoapele superioare și inferioare în mod uniform. Marele avantaj al serului pentru gene este că nu lasă pete (pete apoase sau albe) pe față. Pe de altă parte, în cazul în care produsul ajunge în ochi, trebuie să fii pregătită pentru iritații, care în majoritatea cazurilor, sunt sub forma unei senzații de usturime, mâncărime sau roșeață. Evident, în acest caz, trebuie să reacționezi rapid. În general, este indicat să-ți clătești ochii cu apă caldă pentru ca iritațiile să dispară.

Altfel, trebuie să oprești tratamentul sau să faci o vizită medicului tău dermatolog sau oftalmolog.

Primele rezultate ale tratamentului cu serul pentru gene Lilash ar trebui să fie vizibile după aproximativ o lună de aplicare sistematică. Efectele obținute sunt în principal sub formă de consolidare, regenerare, hidratare, și îmbunătățire a flexibilității genelor. După câteva săptămâni, genele devin mai lungi, mai groase și mai dense, cu toate acestea, doar ușor. Rezultatele țin aproximativ două luni de la terminarea tratamentului. Din păcate, atunci când utilizarea este întreruptă, genele revin la forma lor inițială de dinaintea aplicării Lilash.

De menționat este faptul că este posibilă cumpărarea unei versiune mai mici a serului pentru gene Lilash care conține 2,95 ml de produs. Această cantitate acoperă mai mult sau mai puțin cinci luni de tratament cu Lilash. Versiunea mai mică a Lilash poate fi tratată ca un fel de mostră a serului pentru gene.

Plusuri:

  • Ambalaj atractiv
  • Aplicare ușoară
  • Hrănește și consolidează genele
  • Diferitele cantități ale produsului din care poți alege

Minusuri:

  • Posibile iritații
  • Extensie ușoară a genelor
  • Rezultatele obținute nu durează mult