Serul pentru gene LATISSE

latisse-5mlPreparatul Latisse lungește genele și le face mai groase și mai dense. Cu toate că produsul este greu de cumpărat, foarte multe persoane susțin că-l folosesc. Mai mult decât atât, unele persoane spun că efectele serului Latisse sunt imediate, pe când altele spun că au trebuit să aștepte foarte mult până ca rezultatele să apară.

Mai mult decât atât, Latisse vine într-o sticluță mică, închisă cu un dop de plută. Sticluța facilitează distribuirea câtorva picături cu ajutorul unei pensule care trebuie aplicate pe pleoapele superioare. Pleoapele inferioare beneficiază și ele de produsul cosmetic pe timpul somnului de noapte. Aplicarea trebuie să se repete în fiecare seară, pe pielea curată și uscată a pleoapelor. Nu este indicat să existe reziduuri de machiaj pe piele înainte de aplicare deoarece Latisse nu poate funcționa 100% pe suprafețele necurățate corespunzător.

Pe tot parcursul tratamentului, se pot experimenta efectele secundare cauzate de aplicarea Latisse. Pentru a demonstra, se poate dezvolta o roșeață a globului ocular, pleoape sensibile, umflături sub ochi și capilare sparte. Din fericire, iritațiile ar trebui să dispară după câteva zile. Dacă disconfortul nu dispare, se recomandă consultarea unui medic specialist și oprirea tratamentului. Mai mult, pentru a face iritațiile mai puțin dureroase, se recomandă să se aplice comprese cu mușețel.

Când vine vorba de modul de aplicare, o singură doză pe zi, de exemplu, înainte de culcare, este suficientă pentru a permite ca Latisse să acționeze pe gene. Nu este nevoie să folosești mai mult produs cosmetic de atât. De ce? Cantitatea de produs cosmetic furnizat într-o singură sticlă durează timp de două luni pentru aplicările de dimineața și seara (o picătură pentru fiecare linie de gene).

Mai mult, aplicarea unei cantități mai mari de produs cosmetic, sau creșterea frecvenței de aplicare poate duce la o creștere a iritării.

Practic, obiectivul principal al Latisse este de a extinde și îmbunătăți densitatea genelor. Primele rezultate pot fi observate după aproximativ trei săptămâni de aplicare regulată. Genele își dublează lungimea. Din păcate, în momentul în care tratamentul se încheie, genele extinse pur și simplu cad și sunt înlocuite cu gene identice cu cele de dinaintea tratamentului.

Plusuri:

  • Dozare favorabilă
  • Extinde și îmbunătățește densitatea genelor

Minusuri:

  • Irită
  • Rezultate pe termen scurt
  • Nu e foarte eficient